Aplicatie  pentru intocmirea si evidenta Registrului Agricol din cadrul primariilor

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new ColorBox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

Informatii si rapoarte generate:

Situatiile centralizatoare (tabelele centralizatoare) prevazute in legislatie.

Adeverinte de registru agricol, cu posibilitatea selectarii capitolului pentru imprimare

Cautare dupa datele pozitiei de registru agricol (strada, numar, nume sau prenume titular sau denumirea persoanei juridice)

Alte cautari avansate in baza de date in functie de optiunile utilizatorului (de exemplu, pot fi cautate si afisate numai pozitiile de registru agricol care au avut peste 5 Ha de teren arabil in anul 2010 sau care au avut maxim 10 pomi fructiferi in anul 2011, persoanele cu varsta peste 18 ani sau cu data nasterii cuprinsa intre o limita inferioara si una superioara, persoanele decedate, cautarea unei anumite tarlale sau parcele inscrisa in cap 2.b dupa denumire, categorie folosinta etc)

Prezentare Tehnica:

Programul ajuta la tinerea evidentei in format electronic a formularelor de Registru Agricol actualizate conform ultimelor reglementari legale.

Gestionarea datelor la nivel de fiecare capitol.

Interfata grafica a programului este identica cu formularele de registru agricol stabilite prin ultimile reglementari legale.

Este permisa introducerea, modificarea si stergerea datelor, la nivel de capitol aferent unei pozitii de registru agricol

Alte informatii :

Autentificare pe baza de utilizator si parola, cu posibilitatea de modificare a acestora, numarul de utilizatori fiind stabilit la alegerea dvs.

Existenta unui istoric pentru utilizarea programului ce permite evidenta modificarii datelor la nivel de ora, minut si secunda

Programul tine evidenta si istoricul membrilor unei comunitati.

- Cautare persoana dupa nume, sex, data nasterii, etc
- Sortari persoane dupa varsta (fise electorale)
- Evidenta decedati dupa perioada decesului
- Posibilitate de legare cu baza de date de la programul de Stare Civila